elérhetőségek
Referenciák Üzleteink

Termékek

Alkalmi anyagok

Szatén, taft szatén ( egyszínű, gyűrt, hímzett, nyomott mintás), elasztikus taftszatén (mindkét oldala felhasználható), shantung: 

A taft egy nagyon nemes textil,tartása és fénye páratlan stílussal ruházza fel viselőjét.Merevségét kihasználva, rakások,pliszékkészítéséreés ezzel a ruha díszítésére kiválóan alkalmas. A shantunga tafthoz hasonlóan merev textil, csomós fonalú szövése rusztikus felületetet eredményez, eredetileg hernyóselyemből készült, manapság változó összetételű shantungok közül választhatunk.

A szatén, krepp (zsorzsett) szatén az alkalmi és báli ruhák legkedveltebb alapanyaga. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint széles színválaszték, lágy esés, fényes felület ( de matt hátoldalát is használják). A taft szatén (elasztikus szatén) kicsit merevebb, mint a többi szatén, viszont 5% elasztán tartalmának köszönhetően rugalmasabb, jobban szabható és megkönnyíti a ruha viselését.A jacquard selyem (brokát selyem) anyagában mintás, általában mutatós motívumokkal, eltérő minőségű szálakból szőtt, különleges hatást keltő textil.

Alkalmi anyagainkat kosztümök,míderek,fűzők, örömanya, koszorúslány, báli és szalagavató ruhák, valamint koktélruhák készítésére javasoljuk. 

Az organza fényes, áttetsző, csillogó anyag és nem csak díszítéshez vagy kiegészítőként lehet alkalmazni, akár az egész ruha felső rétege készülhet belőle, mert finom áttetsző felülete miatt ünnepélyes hatást kelt. Húzott fazonoknál a ráncolás nagyon szép esést kölcsönöz az organzának, önmagában stólának javasoljuk. A muszlin áttetsző, matt hatású és lágy anyag, légies, romantikus hangulatú ruhák készülhetnek belőle. Szövéséből adódóan jól szellőzik, ezért kedvelt alapanyaga nyári rkoktélruhák , stólák, sálak felhasználásához.

A csipkék, elasztikus csipkék, légcsipkék kiválóan variálhatóak más anyagokkal, üzleteinkben nagy választékban találhatóak mind típust, mind színt tekintve. Felhasználni a teljesség igénye nélkül az alábbi módokon lehet: ruháknál, szoknyáknál rátétként vagy kabátka,  boleró és kesztyű készítéséhez, kreatív munkákhoz.

Bejelentkezés