elérhetőségek
Referenciák Üzleteink

Tippek

Belső árnyékolástechnika

Roletta

A roletta mozgatása függőleges síkban történik, egy hengerre tekeredik fel a textil. A választható anyagok kínálata nagyon széles, általában impregnált vászonból készülnek, a black outtól a fényvisszaverő anyagokon keresztül a bambuszhatású árnyékolókig széles a készlet. A roletta anyaga funkciójától függően lehet színes, fényzáró, fényáteresztő, mintás, lángálló, valamint egyre inkább teret hódít a natúr kollekció, ami divatos, ázsiai hangulatot idéző, természetes papír, len, bambusz és juta alapanyagú. A roletta szerelhető oldalfalra, mennyezetre, közvetlenül ablak- és ajtókeretre. A roletta helyigénye feltekert állapotban a vászon hosszától függően 5-7 cm, ezt az ablak nyitásánál figyelembe kell venni. Mozgatása történhet gyöngyláncos szerkezettel illetve motorosan. 

Reluxa

A reluxa kis helyigényű könnyen kezelhető árnyékoló, anyaga lehet alumínium (16 vagy 25mm) vagy fa (25 vagy 50mm).  Az aluminiumból készült reluxák párás helységekben is alkalmazhatók (konyha, fürdőszoba). Remek megoldás lehet bukó - nyíló, ferdesíkú, íves vagy többszögletű ablakok árnyékolására, háromszög, trapéz, akár íves ablakokra is egyedileg gyárthatóak. A reluxa színével és a lamellák szélességével igényünknek megfelelően befolyásolhatjuk lakásunk, munkahelyünk hangulatát, tevékenységünkhöz optimalizálhatjuk a helyiségbe jutó fényt. A reluxa mozgatása zsinórral (fel és lehúzást, és a megállítást egy zsinórrögzítő segíti) és üvegpálcával (forgatásra szolgál) történik, de ferdesíkú tetőtéri ablakokra feszített kivitelben is szerelhető. 

Szalagfüggönyök

A szalagfüggönyök már régen nem csak az irodák, hivatalok árnyékolója, megállja a helyét modern és hagyományos stílusú lakásokban egyaránt. A szalagfüggöny térhódítása nem véletlen, hiszen praktikus, könnyen kezelhető, időtálló megoldás. A szalagfüggönyök nem csak egyenes sínnel készülhetnek, igény szerint a karnis hajlítható bástya- és bolt ívben. A lamellák elhúzásának, és/vagy elforgatásának mértékével szabályozható a bejövő fény mennyisége és a betekintés lehetőségének mértéke. A lamellák elhúzása történhet kívánság szerint: jobbra, balra, két oldalra, középre. A lamellák portaszítóak, de szükség esetén tollseprűvel vagy nedves ruhával tisztíthatók. A szalagfüggöny lamellái sérülés vagy durvább szennyeződés esetén könnyen cserélhetőek.

Bejelentkezés