elérhetőségek
Referenciák Üzleteink

Rólunk

Bemutatkozás

Ez egy igazi családi vállalkozás, ahol mindenki szívét-lelkét beleadja a közösbe, a Rőfös Textilházban nem ismerünk lehetetlent.

Vállalkozásunk egy kis üzlettel Veszprémben a Jutasi úti lakótelepen 1990-ben alakult.  Ahogy a kereslet növekedett a méteráruk és rövidáruk piacán, úgy bővültünk mi is: 1996-ban egy 500 m2 alapterületű épületet vásároltunk a Stromfeld Aurél utcában.  2000-ben egy emeleti szint építésével függöny és bútorszövet részlegetalakítottunk ki 250 négyzetméteren . A Dunántúlon szinte egyedülálló az óriási választék, több ezer fajta függönyt, vásznat és bútorszövetet tartunk készleten. 

A veszprémi belváros sétálóutcájában, a Kossuth utcai 20 emeletes félemeletén nyitottunk 2001-ben egy 200 m2 alapterületű üzletet, majd 2016. januárjában bővítetttünk és egy 400 m2-es helyiségbe költöztünk a félemeleten belül. Naturtex Márkaüzletet nyitorttunk shop in shop rendszerben üzlethelyiségünkön belül.

Az évek folyamán rugalmasan igazodtunk a vásárlói igényekhez, szolgáltatásink körét bővítve bevezettük a lakástextil varrást és a komplett függönyözést helyszíni felméréssel és függönyfelrakással. 2004 óta Stromfeld Aurél utcai üzletünkben méretes szabóság is működik, ahol a varrónők egyedi ruhák készítésével és javítással állnak rendelkezésre. 

Ruházati méteráruk terén minden évszakban követjük a trendeket, az aktuális divat színei, mintái, a legmodernebb textilek azonnal polcainkra kerülnek. Emellett természetesen folyamatosan megtalálhatóak üzleteink kínálatában a standard szövetek és alkalmi kelmék.

Rövidáru és kézimunka termékeink a szabás, varrás, kötés, horgolás, hímzés, ékszerkészítés minden munkafolyamatához biztosítanak alapanyagokat és kellékeket. 

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az árukészletünket, szolgáltatási körünket úgy alakítottuk, hogy mind a lakossági, mind a közületi elvárásoknak megfeleljünk és vásárlóink, megrendelőink elégedettek legyenek munkánkkal. Hiszünk abban, hogy a folyamatos megújulás és kínálatbővítés tartja fent a körforgást.

Bejelentkezés