elérhetőségek
Referenciák Üzleteink

Termékek

Kötelek, hevederek

A hajóköteleket alapanyaguk szerint két kategóriába soroljuk, a polipropilén kötél kis fajsúlyú, ezért a víz felszínén lebeg. Savakkal, tengeri organizmusokkal és rozsdásodással szembeni ellenállása miatt különösen tartós. Az 5 mm átmérőjű 150 kg, a 10 mm átmérőjű 600 kg, a 16 mm átmérőjű 1400 kg szakítószilárdságú. A poliészter hajókötél a dörzsölésnek ellenálló, hajlékony, kis nyúlású, a vízben elsüllyed. Az 5 mm átmérőjű 300 kg, a 10 mm átmérőjű 1000 kg, a 16 mm átmérőjű 2000 kg szakítószilárdságú. A redőny gurtni kézi működtetésű redőnyökhöz szolgáló 13 mm szélességű polipropilén heveder, de létezik régi típusú belső tokos redőnyökhöz való pamut alapanyagú maxi gurtni is, aminek a szélessége 23 mm.

A reluxa zsinór a felhúzásért és a feszülésért felel. Arra kell figyelni, hogy a reluxát ne mossák ki kádban, mert a reluxa zsinór kinyúlhat.

Üzleteinkben hevedereket többféle szélességben, pamut és polipropilén alapanyagút kínálunk. Széles körben felhasználható például táskák pántjaihoz, pórázhoz, övekhez.

  • Hajókötél
  • Redőny gurtni
  • Reluxa zsinór
  • Heveder
Bejelentkezés