elérhetőségek
Referenciák Üzleteink

Termékek

Táncruha és fellépőruha anyagok

A fürdőruha anyagokat fürdőruhák, táncruhák, tornadresszek, egyéb sportruházat készítéséhez ajánljuk, mert nagyon rugalmasak, a többi anyaghoz képest jóval magasabb az elasztán tartalmuk (15-20%). Nagy színválasztékban kínáljuk fürdőruha anyagainkat üzleteinkben.

A lamé lakk hatású, de mégis nagyon lágy, fényes, csillogó anyag, általában feltűnő színekben készül, ezért kiválóan alkalmastáncruhák, jelmezek készítésére. Hologrammos változatuknál különböző formákban és méretekben jelennek meg a színjátszó ragasztott minták, ezzel is a szemeket a megcsillanó ruhára vonzza.

A flitteres jersey egykülönböző méretű, sűrűségű és formájú, felvarrt vagy ragasztott flitterekkel díszített anyag, változatossá teszik az élénk textilek kínálatát. Alkalmi öltözetekhez és jelmezekhez, táncruhákhoz ajánljuk, de kezelhetőségüket tekintve különleges bánásmódot igényelnek, általában csak kézzel mosást javaslunk. 

A tüllök áttetsző anyagok, különböző vastagságban készülnek attól függően, hogy milyen célra használják fel. A lágyabb, kisebb lukú, finomabb, általában hímzett tüllöket a ruha külsejére díszítésként szokták felhasználni. A keményebb változatokat, balett ruhákhoz, klasszikus az abroncsnál, illetve az alsószoknyához szokták felhasználni annak megemelése céljából.

A kristály organza fényes, áttetsző, csillogó anyag és nem csak díszítéshez vagy kiegészítőként lehet alkalmazni, akár az egész ruha felső rétege készülhet belőle, mert finom áttetsző felülete miatt ünnepélyes hatást kelt. Húzott fazonoknál a ráncolás nagyon szép esést kölcsönöz az organzának. A muszlin áttetsző, matt hatású és az organzával ellentétben  légies, lágy, puha anyag. 

A néptáncruhák első számú alapanyaga a pamut vászon, de gyakran a kötények és egyéb kiegészítőkhöz brokát és szaténselymet is felhasználhatunk. A kis virágmintás anyagokból óriási választékkal rendelkeznek üzleteink, a kékfestő mintájú és bordó, piros alapszínű vásznak mellett világos alapon festett mintás vásznak is kedvelt népi táncruha alapanyagok

Bejelentkezés