elérhetőségek
Referenciák Üzleteink

Termékek

Menyasszonyi ruha anyagok

A düsessz (fűző szatén) az egyik legkedveltebb alapanyaga az esküvői és elegáns báli ruháknak. Sima, kissé matt felülete van, tartóssága, vastagsága és gyűrődésmentessége pedig mind a ruha viselőjének kedveznek.Gyönyörű esése, díszíthetősége (strassz, csipke) miatt főleg fűzőket és mennyasszonyi ruhákat készítenek belőle. A pamutszatén egymatt hatású, lágy esésű természetes anyag, melyből kosztümök és nadrágkosztümök mellett abroncs nélküli, uszályos mennyasszonyi ruhákat is készítenek.

A kristály organza fényes, áttetsző, csillogó anyag és nem csak díszítéshez vagy kiegészítőként lehet alkalmazni, akár az egész ruha felső rétege készülhet belőle, mert finom áttetsző felülete miatt ünnepélyes hatást kelt. Húzott fazonoknál a ráncolás nagyon szép esést kölcsönöz az organzának, a fátyol készítésénél is rakott változatban használják. A muszlin áttetsző, matt hatású és lágy anyag, légies, romantikus hangulatú ruhák készülhetnek belőle.Finom jellege miatt koszorúslány ruhák kedvelt alapanyaga. 

A csipkék isfontos kiegészítői a mennyasszonyi ruháknak, a légcsipkéből akár rátét, az elasztikus csipkéből akár egy testre simuló boleró is készülhet, gyönggyel és flitterrel, valamint vasalható és varrható strasszokkal tovább díszíthetők.

A tüllök áttetsző, rácsos anyagok, különböző vastagságban készülnek attól függően, hogy milyen célra használják fel. A lágyabb, kisebb lukú, finomabb, általában hímzett tüllöket a ruha külsejére díszítésként szokták felhasználni. A keményebb változatokat a ruhák abroncsánál, illetve az alsószoknyához szokták felhasználni annak megemelése céljából.

Bejelentkezés